Kaart

Het Jagthuis vindt U op de Middenweg 88, 1394 AM Nederhorst den Berg, midden in de Horstermeerpolder, naast de Alfa Romeo-garage en tegen over de Machineweg.

Bekijk op de kaart

 

Met de auto

Per auto is het Jagthuis te bereiken vanaf de A2 Utrecht/Amsterdam afslag Vinkeveen, en dan richting Hilversum. Vervolgens bij de rotonde naar Nederhorst den Berg, en dan "afslag" Ankeveen (dat is rechtsaf), dan bent U op de Middenweg.

 

Vanaf de A1 Amersfoort/Amsterdam neemt U afslag Blaricum, richting Bussum (NS station Bussum-Zuid). [Vanuit de richting Amersfoort gaat U voor het ziekenhuis richting Blaricum/Huizen, dan bij de stoplichten linksaf richting Hilversum/Amersfoort, onder de snelweg door, direct rechtsaf en vervolgens parallel aan de snelweg, die is aan uw rechterkant. Bij het eerste stoplicht links richting Bussum/'s Graveland.] Voor het station (rotonde) linksaf richting 's Graveland, bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, richting 's Graveland (N 236). Bij de volgende verkeerslichten linksaf 's Graveland in. Voorbij Natuurmonumenten aan uw linkerhand gaat U rechtsaf richting Ankeveen (Herenweg), vervolgens "afslag" Nederhorst den Berg (dat is linksaf) en dan bent u op de Middenweg.


Parkeren

U kunt op de Middenweg overal parkeren. Op de Machineweg, de zijweg tegenover nummer 88, is ook volop parkeergelegenheid.

 

Openbaar vervoer

Het NS station het dichtst bij het Jagthuis is station Bussum-Zuid, de stations Weesp en Hilversum zijn weinig verder. Deze stations liggen ongeveer 10 km van het Jagthuis. Sinds kort hebben de NS de zonetaxi ingevoerd. Vanaf station Weesp kunt u per zonetaxi het Jagthuis bereiken. 

 

Fiets

Op de stations van Hilversum, Bussum-Zuid, Naarden-Bussum en Weesp is de OV-fiets te huur. Rekent U op 30 minuten fietstijd naar Het Jagthuis.